Voor studiejaar 2025 is het collegegeld € 3800,00.

Bij aanvang is in principe het gehele bedrag aan collegegeld verschuldigd, echter, het is mogelijk om in twee keer te betalen:1x € 1900,00 bij inschrijving en € 1900,- uiterlijk 2 maanden voor aanvang van het praktijkdeel en de examens. Bij ontvangst uw eerste termijn ontvangt u uw studieboeken per post. Het trackingnummer wordt aan u gemaild zodat u uw pakket kunt volgen.

In het collegegeld is inbegrepen: een uitgebreide cursusmap, wetenschappelijke artikelen, een studieboek over conformatie (voornamelijk bedoeld als naslagwerk), een template set, koffie/thee/koekjes, alle maaltijden (excl. drankjes in restaurants) verblijf in onze groepsaccommodatie met verwarmd zwembad (luxe gîte) tijdens de praktijklessen in Frankrijk.

Deze opleiding is beoordeeld door en ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en valt derhalve onder de 0% BTW regeling.

Aanmelden: U kunt een inschrijfformulier downloaden via deze website of aanvragen via ons secretariaat via msfc.nl@gmail.com

INSCHRIJFFORMULIER ZADELPAS