Voor studiejaar 2024 is het collegegeld € 2400,00.

Bij aanvang is in principe het gehele bedrag aan collegegeld verschuldigd, echter, het is mogelijk om in twee keer te betalen:1x € 1250,00 (incl. administratiekosten voor termijnbetaling) bij aanvang en 1x € 1200,00 een maand voor aanvang van het praktijkdeel en de examens. Bij ontvangst uw eerste termijn ontvangt u uw studieboeken per post. Het trackingnummer wordt aan u gemaild zodat u uw pakket kunt volgen. Indien u minimaal 6 maanden voor aanvang van de praktijklessen start, bestaat er de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen van €835,00 incl. administratiekosten.

In het collegegeld is inbegrepen: een uitgebreide cursusmap, wetenschappelijke artikelen, een studieboek over conformatie (voornamelijk bedoeld als naslagwerk), een template set, koffie/thee/koekjes, verblijf in onze groepsaccommodatie (luxe gîte) tijdens de praktijklessen in Frankrijk. Voor de maaltijden (excl. drankjes)  wordt €35,00 per dag in rekening gebracht.

Deze opleiding is beoordeeld door en ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en valt derhalve onder de 0% BTW regeling.

Aanmelden: U kunt een inschrijfformulier downloaden via deze website of aanvragen via ons secretariaat via msfc.nl@gmail.com

INSCHRIJFFORMULIER ZADELPAS