Voor studiejaar 2023-2024 is het collegegeld € 2800,00.

Bij aanvang is in principe het gehele bedrag aan collegegeld verschuldigd, echter, het is mogelijk om in twee keer te betalen:1x € 1400,00 (incl. € 50,00 eenmalige administratiekosten voor termijnbetaling) bij aanvang en 1x € 1450,00 een maand voor aanvang van het praktijkdeel en de examens. Bij ontvangst uw eerste termijn ontvangt u uw studieboeken per post. Het trackingnummer wordt aan u gemaild zodat u uw pakket kunt volgen. Indien u minimaal 6 maanden voor aanvang van de praktijklessen start, bestaat er de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen van €950,00 incl. administratiekosten.

In het collegegeld is inbegrepen: een uitgebreide cursusmap, wetenschappelijke artikelen, een studieboek over conformatie (voornamelijk bedoeld als naslagwerk), een template set, koffie/thee en broodjeslunch tijdens de praktijklessen in Nederland, logies en maaltijden (excl. drankjes) tijdens de praktijklessen in Frankrijk.

Deze opleiding is beoordeeld door en ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en valt derhalve onder de 0% BTW regeling.

Aanmelden: U kunt een inschrijfformulier downloaden via deze website of aanvragen via ons secretariaat via msfc.nl@gmail.com

INSCHRIJFFORMULIER ZADELPAS